Evenimente

Inaugurare Substaţia de Ambulanţă Seini

În data de 1 august 2012, locuitorii oraşului Seini şi din împrejurimi, vor beneficia de servicii medicale mult mai rapide în caz de urgenţă. A fost inaugurată cea de-a şasea substaţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă maramureş, care era o prioritate majoră pentru regiune, potrivit autorităţilor şi personalului medical.

Conducerea SAMR Baia Mare a fost onorată să participe la acest important eveniment din judeţul nostru.

“Îmbătrânire activă şi servicii pentru seniori”

În data de 25.09.2012, ASSOC Baia Mare a organizat o întâlnire a tuturor factorilor decidenţi din domeniul socio-medical, la care SAMR Baia Mare a fost invitat să participe. Întâlnirea a avut loc pentru a marca închiderea Anului European al Îmbătrânirii Active şi Solidarităţii între Generaţii. În acest cadru a avut loc şi conferinţa “Îmbătrânire activă şi servicii pentru seniori”.
Cu această ocazie, maltezii au avut un stand de prezentare, unde au expus o ambulanţă şi maşina nouă destinată transportului de persoane cu dizabilităţi, dotată cu rampă, scaun cu rotile şi cârje. La standul maltezilor a făcut un mic popas şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, prezentă în Baia Mare la întâlnirea organizată de ASSOC. Maltezii au avut, astfel, ocazia să-i prezinte oficialului activitatea derulată în ultimii ani de SAMR Baia Mare, precum şi baza materială din dotare, lucruri care au fost foarte apreciate de ministru. În cadrul evenimentului organizat de ASSOC, maltezii au reuşit să se facă şi mai cunoscuţi pe plan local, ei având aici ocazia să schimbe impresii şi experienţe cu diverşi actori din domeniul socio-medical şi să împartă pliante care au conţinut detalii despre munca depusă de voluntarii maltezi în Maramureş, în ţară, dar şi peste hotare.