Rămas bun, prietenă dragă !

Un gol imens a lăsat în urma sa distinsa doamnă Barla Zsuzsa, cea care a fost secretarul general al SAMR şi a slujit crezul maltez timp de 25 de ani. S-a implicat pe de-antregul în toate deciziile şi activităţile organizate de maltezii din România.

Pentru că şi-a dedicat întreaga fiinţă crezului maltez, Doamna Barla Zsuzsa a reuşit să inspire generaţii întregi de maltezi şi să lase în urma sa numai principii nobile, bune de urmat de oricare dintre noi.

Şi pentru că oamenii frumoşi lasă urme adânci chiar şi după plecarea lor spre Ceruri, Barla Zsuzsa lasă în inimile şi în conştiinţa noastră imaginea a ceea ce înseamnă devotamentul pentru o cauză nobilă şi loialitate pentru colegi.

În plus, trebuie amintit că lecţia cea mai de preţ pe care ne-a lăsat-o ea, la despărţire, a fost cea s generozităţii. Ultima dorinţă a doamnei Barla Zsuzsa, înainte de a se alătura celor drepţi, a fost ca donaţiile făcute de apropiaţi pentru familia sa îndoliată să fie redirecţionate spre proiectul ei de suflet, Grădiniţă Specială Malteză din Cluj-Napoca. Dorinţa i-a fost îndeplinită.

Rămas bun, Barla Zsuzsa !
Rămas bun, prietenă dragă !