Activităţi sociale

Ne implicăm activ în foarte multe proiecte şi programe de ajutorare. Cu sprijinul partenerilor străini sau al donatorilor locali, reușim să aducem bucurie în sufletul tuturor categoriilor de persoane defavorizate din Maramureș – copii, adulți, vârstnici și persoane cu dizabilități.

Pentru fiecare segment de beneficiari, creăm proiecte distincte, astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor lor reale și imediate.

Pentru copii, avem în derulare proiecte menite să-i ajute în parcursul lor de elevi și viitori cetățeni responsabili în comunitate. Pentru adulții nevoiași organizăm periodic acțiuni de ajutorare atât în plan individual, cât și în plan familial.

Cu vârstnicii singuri ne întâlnim foarte des, pentru a le alina singurătatea și bătrânețea și le oferim de fiecare dată momente de bucurie, alimente și produse sanitare.

Persoanele cu dizabilităţi le sprijinim cu echipamente și materiale sanitare sau cu transport la unitățile socio-medicale de care depind. Pentru că menirea noastră este să sprijinim fiecare om să treacă cu demnitate peste greutăți și să nu-și piardă speranța în ziua de mâine.